JOUR HELA DYGNET - JURIDISK SERVICE - GRAVSTENAR

Sunnerbo Begravningstjänst

Sunnerbo Begravningstjänst är en helt nystartad begravningsbyrå med kontor i Ljungby. Vi finns i byggnaden där Hanssons Bryggeri en gång i tiden fanns, Drottninggatan 22. Huset är byggt i början av 1800-talet och är kvarterets äldsta byggnad.

Trots att vi är en nystartad byrå så har vi tillsammans många års erfarenhet av branschen.

Den personliga kontakten kan aldrig ersättas av en hemsida. Därför är det viktigt att ni känner er välkomna till oss för rådgivning och hjälp i en svår stund. Oftast är det jag, Anneli, som möter er på
kontoret.

Du får alltid en bekräftelse på vad du beställt av oss.

Vårt team

Ägare till Sunnerbo Begravningstjänst.

Under åren 1977-2014 arbetade jag på tidningen Smålänningen i Ljungby. 2014 flyttades jobben till Jönköping och jag halkade i stället in i begravningsbranschen. Var anställd  som kundrådgivare, representant och borgerlig officiant hos annan begravningsbyrå fram till 2019 då de omorganiserade sin verksamhet. Har sedan dess funderat på om jag ska ta det stora steget som det innebär att starta eget. Och funderingarna slutade med ett ja! Så i hösten 2019 påbörjades planeringen och nu är vi igång!
Det är mig ni i första hand kommer att möta på kontoret som kundrådgivare. Jag är även representant och borgerlig officiant.

Ett mycket välkänt namn och ansikte i branschen. Elis kommer att vara behjälplig som representant, borgerlig officiant men även som kundrådgivare.

Har ett förflutet inom entreprenadbranschen. B-G är också ett välkänt namn och ansikte som representant i begravningssammanhang.

Har i många år varit anställd vid Posten Ljungby men har under de senaste åren arbetat hos en trävaruhandel. Lennart kommer i första hand att vara transportansvarig.