JOUR HELA DYGNET - JURIDISK SERVICE - GRAVSTENAR

Kistor

Här nedan ser ni ett urval av vårt kistsortiment.

TRADITION LINDBLOMSGRÖN
Art.KM418

Tradition är en stilfull miljökista av målad möbelskiva. Den är målad i en lindblomsgrön kulör. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.

 

TRADITION HAVSVIK
Art.KM415

Tradition är en stilfull miljökista av målad möbelskiva. Den är målad i en mörkblå kulör. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.

 

TRADITION STOCK
Art.KM417

Tradition är en stilfull miljökista av målad möbelskiva. Den är målad i en grå kulör. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.

TRADITION VIT
Art.KM440

Tradition är en stilfull miljökista av målad möbelskiva. Vitmålad. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.

 

TRADITION BLÅKLINT
Art.KM445

Tradition är en stilfull miljökista av målad möbelskiva. Målad i vitt med handmålad blåklintsdekor. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.

 

TRADITION LINNEA
Art.KM446

Tradition är en stilfull miljökista av målad möbelskiva. Målad i vitt med handmålad linneadekor. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.

 

TRADITION VALLMO
Art.KM447

Tradition är en stilfull miljökista av målad möbelskiva. Målad i vitt med handmålad vallmodekor. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.

 KLASSISK GRÖN
Art.KM722

Klassisk är en miljökista tillverkad i certifierad massiv svensk furu. Den är målad i en mörkt grön kulör. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredning av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull.

 

KLASSISK FURU
Art.KM780

Klassisk är en miljökista tillverkad i certifierad massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredning av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull.

 

KLASSISK EK
Art.KM790

Klassisk är en miljökista tillverkad i massiv ek med hög finish. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredning av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull.

 

MODERN STRÅ
Art.KM819

Modern är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Den är målad i en ljust gul kulör. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredning av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull.

 

MODERN GRÅPIGMENTERAD
Art.U820

Modern är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Den är gråpigmenterad och träets naturliga struktur är synlig. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredning av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier av ekologisk bomull.

 

MODERN VITPIGMENTERAD
Art.U850

Modern är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Den är vitpigmenterad och träets naturliga struktur är synlig. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredning av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier av ekologisk bomull.

 

TIDLÖS BRUN
Art.K310

Tidlös är en klassisk kista tillverkad av målad möbelskiva. Denna variant är målad i en brun ekton. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredning av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik.Elegant svart
Art.K470-1

Elegant är en stilfull kista av målad möbelskiva. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik.