JOUR HELA DYGNET - JURIDISK SERVICE - GRAVSTENAR

Kistor

Här nedan ser ni ett urval av vårt kistsortiment.

DEKOR
Art. K52

Dekor i en ny ljusgrå färg.
Dekor är en stilfull kista av gråmålad möbelskiva. Locket är klätt med mjukt vitt tyg. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik.

FRIDFULL
Art. 496

Fridfull i en ny färg Champagne.
Fridfull är en stilfull kista av målad möbelskiva. Locket är klätt med mjukt vitt tyg. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Kan även beställas i valfri färg.

VILA
Art. K322

Vila är en klassisk kista av gråmålad möbelskiva. Lockets insida är oinrett och fästs med skruv. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Kan även beställas i valfri färg.

HARMONI
Art. KM82

Harmoni är en miljökista, tillverkad i massiv PEFC-certifierad furu. Lockets insida är oinrett och fästs med skruv. Den är gråpigmenterad och träets naturliga struktur är synlig. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull.

 

Harmoni finns i fler färger enligt bild med Artikelnummer K8S.

FRIDFULL
Art. K44

Fridfull är en stilfull kista av målad möbelskiva. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan.. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull.

FRIDFULL LINNÉA
Art. K442

Fridfull Linnea är en stilfull kista av målad möbelskiva. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan.. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Kistan är målad i vitt med handmålad linnéadekor.

FRIDFULL
Art. K498

Fridfull i en ny pärlgrön nyans.
Fridfull är en stilfull kista av målad möbelskiva. Locket är klätt med mjukt vitt tyg på insidan.. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Den kan beställas i valfri färg.

SKOG
Art. KM27

Skog är en miljökista, tillverkad i massiv PEFC-certifierad furu. Lockets insida är oinrett och fästs med träpluggar och dekorativa läderband. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull.

VILA
Art. K31

Vila är en klassisk kista av målad möbelskiva. Lockets insida är oinrett och fästs med skruv. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik. Kan även beställas i valfri färg.

STIL
Art. K67-1

Klassisk kista med hög finish i sidenmatt eller högblank svart färg. Locket är invändigt klätt med mjukt, vitt tyg med drapering och en dekorativ tygblomma. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt vadderat täcke med lakansflik.